Azil de batrani ValceaArticol anterior
Azil de batrani Bihor – ingrijire batraniUrmatorul articol

Camine de batrani Soimi, Bihor – azile de batrani private

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Camine de batrani Soimi, Bihor – azile de batrani private

Pentru un program socio-comunitar de ingrijire a persoanelor aflate in etate, va invitam sa consultati protocolul oferit de camine de batrani Soimi, Bihor : specializand o echipa de profesionisti pentru a interveni, supraveghea si ingriji cele mai dragi persoane din viata dumneavoastra, echipa noastra manageriala dispune de toate resursele pentru a constitui un cadru armonios si ofertant in vederea satisfacerii nevoilor dumneavoastra.

O institutie sociala responsabila si profund umanitara, un camin de batrani privat reprezinta o dimensiune in care spiritul domestic trebuie sa se regaseasca in maniera completa. Aici, pasiunea ingrijitorilor pentru propria slujba si dedicatia reprezinta principalele valori de actiune.

Departe de acceptiunea comuna dedicata unor azile de batrani private, institutiile de profil din Soimi, Bihor recruteaza persoane ingrijire batrani capabile de a oferi toate serviciile de supraveghere, ingrijire medicala, alimentara si consultanta psihologica la standarde europene.

Coerenta programelor oferite survine totodata si din protocolul de servicii gestionate de azile de batrani Soimi, Bihor : pachetele de ingrijire sunt personalizate si adaptate la nevoile, exigentele si doleantele fiecarui rezident, configurand un univers social in care se contureaza o mare familie, constituita pe baza respectului mutual si al demnitatii persoanei.

Aici, experientele unei vieti pot fi impartasite cu prietenie, onestitate, toleranta si tihna : tinand cont de toate implicatiile afective, medicale, sociologice si psihologice, camine de batrani Soimi, Bihor reprezinta nu un adapost, ci o incontestabila « casa » pentru toti rezidentii care adera la valorile si principiile institutiei.

0 Comentarii

0 Comentarii Acest articol nu are inca comentarii

Ne pare rau, cineva ne-a luat toate comentariile si a fugit!

Fi sociabil(a) si comenteaza!

Adresa dvs. de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate cu *

Camine de batrani

Camine de batrani particulare: lectia invatarii corpului nostru cand imbatranim

Camine de batrani particulare: lectia invatarii corpului nostru cand imbatranim   1

Ne-am obisnuit ca lucrurile sa se intample natural, in inertia unor factori medicali si afectivi care atesta progresul in etate ca imbatranire. De fapt, segmentul varstei a treia este semnificat [...]